Edzők

Fitness szakmai vezető: Juhász Anikó torna szakedző, testnevelő tanár
Telefon: 06-70-533-8293
E-mail:

"6 éves koromtól kezdtem sportpályafutásomat. Profi versenyszellemben nőttem fel a Dunaferr Sportegyesület színeiben,Dunaújvárosban.Szertorna volt a választott sportágam, amelyben első osztályú, válogatott szintre jutottam.

Tagja voltam az 1984-es Olimpiai Csapatnak.Sajnos az akkori politikai helyzet miatt a szocialista országok köztük Magyarország is Los-Angelesbe nem utazott.Helyette Olomycban rendezték meg az A kategóriás nyílt nemzetközi barátság versenyt, ahol a szocialista országok vettek részt. A magyar csapat V. helyezést ért el ezen a versenyen.

Legjobb eredményem: Összetett Mesterfokú Magyar Bajnoki cím. Nemzetközi szinten: Ifjúsági Európa Bajnokság, Ankara, gerenda V. hely.

Az aktív sportpályafutásom befejezése után a pécsi Jannus Pannonius Tudomány Egyetemen folytattam tanulmányaimat, majd a Magyar Testnevelési Egyetemen fejeztem be, és kaptam testnevelő tanári diplomát. A Magyar Testnevelési Egyetemnek Országos Magyar Bajnoka voltam torna sportágban, mind csapatban,mind egyéniben.

Az egyetem befejezése után torna edzőként tevékenykedtem éveken keresztül Dunaújvárosban. 2003. évben alapítottam meg Sportegyesületemet Ancsesz Fitness SE néven, melynek célja az aktív sportélet és az egészséges életmód terjesztése 5-17 éves korú fiatalok rendszeres testmozgásának kialakítása. A fitnesz sportághoz kapcsolódó szemlélet és életforma megismertetése. A sportegyesület célja továbbá,hogy a fitnesz sportágban a fiatalok tehetségét kibontakoztassa és fejlessze, hogy ezáltal a sportágban mind a magyar, mind a nemzetközi versenyeken kimagasló eredményeket érhessenek el.

Az egyesületben már óvódás kortól kezdődik a munka, különböző szintű és korosztályú csoportokban nemzetközileg elismert szakmai edzők segítségével. A gyermekek képzése hosszútávú, és igen sokoldalú. /fitness-tánc-akrobatika/

2005. évtől szakmailag is bekapcsolódtam a Magyar Fitness Szövetség munkájába. 2008-ban alapítottam meg a Fitszínház Akadémiát Budapesten.

A jövőben is célom,hogy minél szélesebb körben szeressék meg a gyermekek az egészséges életmódot,a mozgást,és a fitness sportágat!"

<<< Vissza az Edzőkhöz

www.fitszinhaz.hu
www.fitness-szovetseg.hu
www.fitkid.hu
www.fitkiddivision.hu
KID FITNESS SCHOOL © 2009-2018 Minden jog fenntartva! |